Doğan’dan AK Parti İzmit’e teşekkür

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve yönetimini ziyaret ederek, referandum sürecindeki uyumlu ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Referandumdan 4 ay önce sahalara inerek çalışmalarına başladıklarını ve alınan başarının teşkilatlarla yürütülen başarılı bir sürecin sonucu olduğunu belirten Başkan Doğan  “Öncelikle belirtmeliyim ki Türkiye geneli ve Kocaeli’nin diğer ilçelerindeki duruma bakıldığında, aslında İzmit’teki sonuç ta başarılı. Kaldı ki, Ankara ve İstanbul gibi illere göre mukayese edildiğinde İzmit’in başarısı daha net şekilde görülmektedir.  Alınan bu sonuç bir tesadüf olmamakla birlikte uyumlu, sistemli bir çalışmanın meyvesidir” dedi.

‘GİDİLMEDİK MAHALLE GİRİLMEDİK EV BIRAKMADIK’

Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Referandum ile ilgili TBMM’deki oylamanın ilk turundan sonra sahaya indik.  Önce referandum için yol haritamızı belirledik. İl ve ilçe başkanlarımız, gerek kadın kolları teşkilatımız, gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımızla gece gündüz çalıştık.   Özellikle ilçe başkanımız ve yönetimiyle sabah ezalarından gece yarılarına kadar yoğun bir tempoda çalıştık. İlçe kadın kollarımız bir taraftan, gençlik kollarımız bir taraftan gidilmedik mahalle, girilmedik ev bırakmadık.”

‘GÜNDE EN AZ İKİ ÜÇ TANE AÇILIŞ VE TEMEL ATMA YAPTIK’

“Her gün en az iki- üç açılış, temel atma programları yaptık.   Hayata geçirilen ve geçecek olan projelerimiz küçük işlerde değildi.  Değeri en azı 3-5 milyon olup, 10 milyon bütçeli projelerimizin açılış ve temel atmalarını yaptık. Bu programlarımızın her birinde vatandaşlarımıza seslenerek referandumun ve evet oylarının önemini anlattık. Yine ilçe teşkilatımız ile birlikte esnaflarımızla bir araya gelip,  vatandaşlarımıza tek tek yeni anayasa sisteminin gerekliliği hakkında bilgiler verdik. “

‘KAZANAN MİLLETİMİZ OLDU’

“Çok şükür, genelde Cumhurbaşkanımızın,  Başbakanımızın, bakanlarımızın ve vekillerimizin çalışmaları, yerelde ise teşkilatlarımızla yürüttüğümüz başarılı çalışmalar sayesine sandıklardan çıkan evet oylarıyla kazanan yine milletimiz oldu.  Referandum sürecindeki yoğun çalışmaları sebebiyle İlçe Başkanımıza ve  yönetimine şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz adına teşekkür ediyorum “

11 May 2017 - 13:57 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.