Doğan: Herkesin başkanıyım

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 7 Haziran seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya geldi.

AK Parti İzmit Gençlik Kolları Bayan Komisyon tarafından düzenlene program kapsamında Saatçi Ali Efendi Konağı’nda düzenlenen buluşmaya İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal da katıldı.

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Bayan Komisyon Başkanı Arzu İsen önümüzdeki seçimde sadece İzmit’te 3 bini aşkın gencin ilk kez oy kullanacağını söyledi.

 

HİZMETTE AYRIMCILIK OLMAZ

 Başkan Doğan da gençlere hitaben yaptığın konuşmada” Ben herkesin belediye başkanıyım. Hizmet ederken, hiç kimsenin siyasi anlayışından, inancından, geldiği bölgeden dolayı bu şehirde ayrımcılığa uğramasına asla müsaade etmem. Hepsi bizim kardeşimizdir. Hepsi için çalışıyorum. Altı yıldan beri hep bu anlayış içinde oldum. Bu hassasiyeti belediyenin bütün yetkilileri de bilir. Anca bu siyasi süreç içinde ben de mensubu olduğum siyasi partinin politikaları doğrultusunda görüşlerimi söyleyebilirim.

 

BEN ÜLKEMİN TARAFINDAYIM

Benim tarafsız oluşum görüşlerimi yok etmez, Ben görüşlerimi söylerim. Kaldı ki benim sahada söylediğim, ifade ettiğim şeylerin bir tanesinde eksik varsa söylesinler. Biz, bir dönemin eksiklerini bu dönem de yapılanları söylüyoruz. Yorumu da vatandaşa bırakıyoruz. Belediye olarak, bizim yaptıklarımızı söylememizi bir siyasi değerlendirme olarak görmek doğru değil. Eğer bir tarafsınız diyorlarsa evet biz bir tarafız. Biz ülkemizin kalkınmamızın, güçlenmesinden yana tarafız. Biz Kocaeli’nin daha yaşanabilir olmasından tarafız. Bu söylemlerimizi zaten ülkemizin, milletimizin refaha ve mutluluğu için söylüyoruz.

 

GÖRÜŞLERİMİ SÖYLEMEMDEN NEDEN RAHATSIZ OLUYORLAR

Biz bu taraftayız. Eğer bu gün ülkemizde, şehrimizde güzel hizmetler yapılıyorsa bunlar tek başına güçlü Ak Parti iktidarı sayesinedir. Ben belediyede maaş ödenemediğini söylediğimde yanlış bir şey mi söylüyorum. Şu anda bu kadar çok yatırımların yapıldığını söylediğimde olmayan bir şey mi söylüyorum. Asla biz, belediye çalışmalarında ayrımcılık yapmıyoruz. Herkes eşit mesafedeyiz. Söylemlerimden neden rahatsızlık duyuyorlar anlamak mümkün değil” şeklinde konuştu.

28 May 2015 - 15:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.