Doğan, oyuncularla...

İzmit Belediyesi Başkanı Nevzat Doğan, sponsorluğunu üstlendiği ve yaklaşık bir haftadır kentimizde çekimi başlanan Zohak Filmi’nin oyuncu ve ekip kadrosu ile bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gölkay Park’ta gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısı ile Zohak Film ekibi ile buluştu. Film ekibinin tamamının yer aldığı basın açıklamasında değerlendirmelerde bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Bir filmin yapılması kolay bir şey değil. Belediye başkanı olarak ben şehrimin Türkiye’de daha fazla tanınması ve sanat için cazibe merkezi olması için çalışıyoruz” dedi. İzmit’te çekilecek olan Zohak Filmi Gölkay, Akçakoca Mahallesi, Kapanca Sokak, Belsa Plaza önü, Yürüyüş Yolu, Kent Orman ve Sırrı Paşa Konağı gibi bölgelerde çekilerek önümüzdeki yılın başında gösterime girecek.

‘SİNEMAYA AYRI İLGİM VAR’

Sanata her zaman destek verdiklerini belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “İnsana farklı bir pencereden yaşatan ve yaşarken keyif almak istiyor insan. Bunun yollarından birisi de sanattır. Hayat içerisindeki tatları daha fazla hissedebilme yolunda şehrimizi sanat şehri yapıyoruz. Yıllarca sokak müzisyenleri, ressamlar olsun her alanda destek verdik. Sinemaya ayrı bir ilgim de var. Göreve geldiğim ilk sene cep sinemaları kurdum. Şu anda bunlar ücretsiz bir şekilde mahallelerde çalışıyor. Çocukları sinema ile tanıştırıyoruz. Çünkü herkesin imkanları aynı değil. Tiyatro konusunda da halk tiyatrosu kurma isteğimiz var” diye konuştu.

‘DİLEĞİMİZ FİLMİMİZİN BAŞARILI OLMASIDIR’

Filmin başarılı olmasını çok istediklerini belirten Başkan Doğan, “Bir filmin yapılması kolay bir şey değil. Belediye başkanı olarak ben şehrimin Türkiye’de daha fazla tanınması ve sanat için cazibe merkezi olması için çalışıyoruz. Özellikle filmimizle ilgili samimice yoğun bir çalışma olduğunu gördüm. Bu bir takım oyunu olduğu için herkesi kutluyorum ve başarılar diliyorum. Dileğimiz filmimizin başarılı olmasıdır. Türkiye’de herkesin konuştuğu film olmasıdır. Bu filmin özellikle İzmit’te çekiliyor olması ve böyle güzel bir kadronun şehrimizi tanıtarak güzelliklerini sergilemeye çalışmasından dolayı basınımızın bu gayreti gün yüzüne çıkarması için gerekli destekleri bekliyorum” dedi.

‘DOĞAN, İZMİT’İ YAŞANABİLİR HALE GETİRMİŞ’

İzmit’i seçme sebeplerini anlatan Filmin yapımcısı Feride Gören, “Sinema çok kapsamlı bir şey ve Türkiye’de bunu yapabileceğimiz çok yer varken biz İzmit’i seçtik. Bu seçimimizin sebebi Belediye Başkanımız Nevzat Doğan’dır. İzmit’i yaşanabilir bir şehir haline getirmiş. Bize sponsor oldular. Bizi burada kendimizi misafir değil ev sahibi gibi hissettik. Filmimizde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Hiç şüphesiz ki bizi kabul eden bir başkanımız var. İnanılmaz doğa güzellikleri ve mükemmel aktiviteleri var. İnşalar önümüzdeki yılın başında filmimizi tamamlayacağız. Burada da bir lansman düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. Gülşah YÜCEL

18 Ağu 2017 - 15:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.