Doğan: Yağmur gibi hizmet yağıyor

Haftanın en az iki gününü mahallelere ayıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın son durağı Tavşantepe Mahallesi oldu

Günün büyük bir bölümünü Tavşantepelilere ayıran Başkan Doğan’a gezisinde Belediye meclis üyesi Engin Uztürk,  mahalle muhtarı İbrahim Efe, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri eşlik etti.

VATANDAŞI DİNLEDİ

Mahallenin tüm sokaklarının gezip tespitlerde bulunan Başkan Doğan ve beraberindekiler, vatandaşlarla da bir araya gelerek istek ve şikâyetlerini dinlediler. Mahalle inceleme gezisiyle ilgili açıklamada  bulunan Doğan, Tavşantepe’de önemli işler yaptıklarını belirterek, " mahallemizin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi ve sosyal imkânlarının gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Mahallemizde parke, merdiven, korkuluk yapımına devam ediyoruz. Bu bölgede İzmit’in en büyük mahalle konağını açtık. Okullarımıza çok amaçlı salonlar ve iyileştirmeler yaparak çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim almaları için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  

PARK YAPACAK ALAN YOK

Mahallenin fiziki yapısından dolayı bazı hizmetleri sumakta zorlandıklarını da belirten Başkan Doğan “Tavşantepe Mahallesinin fiziki yapısından dolayı park yapılacak alan olmamasına rağmen tüm şartları zorlayarak Gönül Parkı, Şehit Burhan Sarı Parkı ve Melodi Parkını hizmete açtık” diyerek bölgedeki park yapımlarına ve spor kulüplerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerinin de müjdesini verdi.

ÇOCUKLARIMIZ DAHA İYİ ŞARTLARDA YETİŞSİNLER

İzmit Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak tek dileklerinin vatandaşın mutluluğu ve huzuru olduğunu da vurgulayan Doğan “yavrularımız bizden daha güzel mahallerde yaşasın, daha güzel okullarda okusun, daha güzel sağlık ocaklarında tedavi olsunlar istiyoruz. Bundan 12-13 sene önce devletin parası yok diye yapılamayan hizmetler şimdi yağmur gibi yağıyor. Bir zamanlar işçisine maaşını veremeyen belediyeler, şimdilerde konaklar, parklar, sağlık ocakları, çok amaçlı salonlar yapıp halkın hizmetine sunuyor. Kendi paramıza göstermediğimiz titizliği halkımızın, devletin parasına gösteriyoruz. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken Hak’kı Hukuku kenara bırakmıyoruz” dedi.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Mahallenin yakınında bulunan Cephanelik bölgesini İzmit'in en cazip yerlerinden biri haline getirmeye çalıştıklarını ifade eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “açtığımız Cephanelik Spor Kompleksi bölgeye prestij sağladı. Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi sayesinde bölgenin çehresi değişiyor” şeklinde konuştu.

06 May 2015 - 16:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.