Dolar ne kadar oldu?

Kur yeni güne 3.60 seviyelerinden başladı, dış ticaret verisi ve ABD'deki gelişmeler izlenecek

Güne 3.6030 liradan başlayan kur yine bu seviyelerde seyrediyor. Bugün yurtiçinde Ocak ayı dış ticaret verisi açıklanacak. ABD'de ise 16:30'da 4. çeyrek GSYH verisi ve Tüketici Güven Endeksi izlenecek. Büyümenin yüzde 1.9'dan yüzde 2.1'e revize edilmesi bekleniyor. Uzmanlar tahminlerin üzerinde gelecek verinin dolar için pozitif olabileceğini belirtiyor. Fed üyelerinden John Williams'ın bu akşam saat 23.30'da konuşma yapması bekleniyor. Dün konuşan Dallas Fed Başkanı Kaplan, Fed'in faizleri kademeli bir şekilde artırırken sabırlı olması gerektiğini söyledi. Öte yandan Fed'in Mart ayı toplantısında faiz artırımına gitme ihtimali yüzde 50'ye yükseldi.

Kaynak: MİLLİYET

28 Şub 2017 - 09:54 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.