Drama kursu yeni öğrencilerini bekliyor

Bu yıl altı ayrı merkez ve 116 branşta Derincelilere hizmet verecek olan DER-MEK’te yeni açılan drama kursu öğrencilerini bekliyor

Derince Belediyesi ve İlçe Halk eğitim Müdürlüğü işbirliğinde faaliyetlerin devam ettiği DER-MEK’te yeni dönem öncesi kayıt süreci devam ediyor. Bu yıl altı ayrı merkez ve 116 branşta ilçe halkına hizmet verecek olan DER-MEK’te açılacak kurslardan biri de drama eğitimi üzerine olacak. ÇOCUKLAR VE YETİŞKİNLER İÇİN Drama usta öğreticisi Mine Atalay Güner önderliğinde başlayacak olan drama eğitimleri bu yıl Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Kusachi DER-MEK binasında gerçekleşecek. Yetişkin ve çocuklar için ayrı ayrı düzenlenecek olan eğitimler için kurs merkezinde müracaatlar alınmaya devam ediyor.

21 Eyl 2017 - 13:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.