El ele ölüme mi atladılar?

Denizden çıkan 2’si çocuk 3 cesedin kimliği belirlendi

Karamürsel'de önceki gün akşam saatlerinde denizde ikisi çocuk biri kadın olmak üzere 3 ceset bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda 3 cesedin kimlik tespiti yapılırken, ekipler olayın bir intihar yahut cinayet olabileceği ihtimali üzerinde duruyor

Edinilen bilgiye göre, Karamürsel Kayacık Mahallesi Arıtma Tesisi açıklarında, 10-12 yaşlarında bir erkek çocuğunu yüz üstü yatan gören vatandaşlar, hemen denize girerek çocuğu çıkardı. Olay yerine gelen yetkililer yaptıkları arama sonucu, 50 metre uzaklıkta aynı yaşlarda bir kız çocuğunun daha cesedi bulunarak kıyıya çıkarıldı. Olay yerine 300 metre mesafede kıyıda bir kadın cesedi olduğu ihbarı üzerine bu bölgeye giden ekipler, 35-40 yaşlarındaki bir kadının cesedini daha buldu.

DALGIÇ POLİSLER ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Denizde kadın ve 2 çocuğa ait 3 cesedin bulunmasının ardından Yalova'dan gelen dalgıç polisler, başka ceset olma ihtimali üzerine arama çalışması başlattı. Evinin balkonunda otururken denizden çocuk cesedi çıkartıldığını gördüğünü söyleyen Sezer Akın, "Evimin balkonundan denizde bir çocuk çıkartıldığını gördüm. Sonra kalp masajı yaptılar. Daha sonra bir kadın gördüm. Üzerlerinde kıyafetleri vardı. Cesetleri hastane morguna götürdüler, 3 kişiydiler" dedi. Bazı vatandaşlar arama kurtarma ekiplerine başka ceset de olabileceğini söyleyince arama çalışması başlatıldığını söyleyen Ayhan Türkmen, "Saat 19.00'da ambulans seslerini duydum. Olay olduğunu duyunca sahile indim. Biri kadın ikisi çocukmuş. Denizde başka ceset olma ihtimali üzerine arama yapıyorlar. Kim oldukları neden öldükleri konusunda bilgimiz yok" diye konuştu. Ekipler, çalışmalarına sabah devam etmek üzere ara verdi.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Sabah erken saatlerde çalışmalarına kaldığı yerden devam eden emniyet güçleri, yoğun bir çabanın sonucunda Karamürsel'de önceki gün akşamüstü saatlerinde denizden çıkarılan 3 cesedin kimlikleri belirledi. Şahısların, Kars nüfusuna kayıtlı Derya Erdem(29) çocukları Bora Can Erdem (7) ve Türkkan Efsun Erdem(9) olduğu öğrenildi. Derya Erdem'in bir süre önce eşinden boşandığı ve Kocaeli Üniversitesi Karamürsel MYO'da okuyan kız kardeşi Hacer Arslan'ı ziyaret ettiği bir kaç gün kız kardeşinde kalarak evden ayrıldığı öğrenildi.

19 Ağu 2014 - 11:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.