Ellibeş’ten yeni emniyet müdürüne ziyaret

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Mustafa Faruk Keskin’i makamında ziyaret etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Mustafa Faruk Keskin’i makamında ziyaret edip yeni görevinde başarılar temennisinde bulundu ve günün anısına bir çiçek takdim etti. Yapılan ziyaretten dolayı oldukça memnun olan Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti.

‘KURUMLAR UYUM İÇİNDE’

Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Keskin, Gölcük'te kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin bir uyum içinde olmasından dolayı memnun olduğunu belirterek, ilçenin asayişi, emniyeti ve huzuru açısından sorun teşkil edecek bir durum olmadığını belirtti. Keskin, “Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 24 saat görevinin başında hizmet vermeye devam etmektedir” dedi.

31 Tem 2014 - 14:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.