Erkekler bu ilacı kullanmayın meme büyütüp cinsel...

Psikolojik rahatsızlıklar için verilen Risperdal adlı ilaç meme büyütüyor. ABD'de erkeklerde meme büyütüp süt oluşumu yaratan ilaç için dava açıldı.

Psikolojik rahatsızlıklarda kullanılan Risperdal adlı ilacı üreten firmaya ABD'de, erkeklerde meme büyümesine ve memede süt oluşumuna neden olduğu gerekçesiyle dava açıldı. Türkiye'de de ilacı kullanan 150 bin hasta var.

ABD'de bir erkek, psikolojik rahatsızlık tedavisi için kullandığı ilaç memelerinde büyümeye yol açınca tazminat davası açtı. 26 yaşındaki Eddie Bible, bipolar ve anksiyete bozukluğu nedeniyle verilen Risperdal isimli ilacı 13 yaşından bu yana kullanıyordu. Ancak genç adam, "Rahatsızlığıma fayda etmediği gibi neredeyse kadınlarla denk büyüklükte göğüslerim oldu" diyerek ilaç için üretici firma Johnson&Johnson firmasına dava açtı.

15 Haz 2017 - 16:23 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.