Ford Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanı Jim Farley, Ford Otosan çalışanlarıyla Gölcük’te

Ford Avrupa’nın, Ford’un önde gelen üretim merkezlerinde düzenlediği ve çalışanlarla üst yönetimin doğrudan iletişimini amaçlayan“Employee Roadshow 2017” buluşması,“Sizinle Birlikte Hep Daha İleriye”teması altında Ford Otosan

Etkinlik kapsamındaGölcük Fabrikasınıziyaret edenFord Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanı Jim Farley ve Ford Avrupa üst düzey yöneticileri Ford Otosan çalışanlarıylabir araya geldi.

 

Ford’un global olarak düzenlediği, çalışanlarla üst yönetimin bir araya gelmelerini ve doğrudan iletişim kurmalarını hedefleyen “Employee Roadshow 2017” çalışan buluşmalarının Türkiye ayağı, bu yıl4 Mayıs Perşembe günü Ford Otosan’ın Gölcük fabrikasında gerçekleştirildi.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün’ün de katılımıyla gerçekleşen etkinliğe fabrikaçalışanlarıyoğun ilgi gösterdi. Ford Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanı Jim Farley, fabrika çalışanlarına Ford’un Avrupa’daki hedeflerini ve Ford Otosan’ın katkılarını anlatan bir sunum gerçekleştirerek, konuşma yaptı.Sunumun ardından, Ford Otosan çalışanları, Farley ve diğer yöneticilere sorularını aktarma fırsatı buldular.

Farley: “Ford Otosan, 60 yıldır Ford ailesinin çok önemli bir parçası”

Ford Otosan çalışanlarıyla bir araya gelmenin ve çalışanlara Ford Avrupa'nın gelecek planlarını aktarmanın kendisi için büyük bir ayrıcalık olduğunu vurgulayan JimFarley, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ford Otosan’daki herkesin tıpkı Ford Avrupa çalışanlarının da olduğugibi, Türkiye’de ürettikleri Ford araçlarına tutkuyla, gönülden bağlı olduğunu ve başardıkları işlerle gurur duyduğunainanıyorum. Ford Otosan, global otomotiv endüstrisinin en eski ve en başarılı ortak girişimlerinden biri olarak, yaklaşık 60 yıldır Ford ailesinin çok önemli bir parçası. Bu iş birliğinin önümüzdeki yıllarda daha da önem kazanacağını umuyoruz.”

Yenigün: “Ford’un Avrupa’daki en büyük ticari araç üretim merkeziyiz”

Türkiye’de ürettikleri araçlarla Ford’u Avrupa’da son 2 yıldır ticari araç liderliğine taşıdıklarını vurgulayan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün iseJim Farley’in Ford Otosan çalışanlarını ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek şöyle konuştu: “Ford Otosan olarak kaliteli ve esnek üretim tesislerimizle Ford’un Avrupa’daki en büyük ticari araç üretim merkezi olmaya devam ediyoruz. Avrupa ticari araç pazarı taleplerindeki ciddi artışla birlikte, siparişlere yetişmek için keyifli bir heyecan yaşıyoruz. Ford Otosan olarak Türkiye’de tutkuyla mühendisliğini yaptığımız ve ürettiğimiz ticari araçlarla, Ford’u Avrupa’da ticari araç liderliğine taşıyıp,Türkiye’de de ihracat şampiyonu olma başarısını gösterdik. Sayın Jim Farley’in ziyareti bu başarıların tebrik ve takdir edildiğini işaret ediyor. Ford Otosan ailesi olarak Ford Motor Company dünyasındaki yerimizin güçlenerek önemimizin artmasından büyük mutluluk duyuyoruz.Çalışanlarımızla  birlikte, aynı şevk ve heyecanla daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.”

06 May 2017 - 13:21 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.