Gebze Kaymakam’ı göreve başladı

Yayınlanan ‘Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi’ne göre Gebze’ye Kaymakam olarak atanan Mustafa Güler görevine başladı

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı ‘Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi’ne göre Gebze Kaymakamlığı’na Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler atanmıştı. Mustafa Güler 2012 yılından beri Üsküdar Kaymakamlığı görevi yapıyordu.

Mustafa Güler Kimdir?

Elazığ ili nüfusuna kayıtlı olup, 1960 yılında Bingöl ilinde dünyaya geldi.İlkokul, ortaokul ve liseyi doğup büyüdüğü Bingöl ilinde tamamladı.1977 yılında Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi’nin Botanik bölümünde 2 yıl öğrenim gördükten sonra buradan Temel Fen Bilimleri Diploması alarak mezun oldu.1979-1983 yılları arasında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde öğrenim gördü. 1983 yılında mezun olup, aynı yıl 4 ay kısa dönem askerlik görevini tamamladı.1984 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 1985 yılında Elazığ ilinde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.Sırası ile Sivas ili Hafik ilçesi, Diyarbakır ili Çınar ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.1988 yılında Rize ili Güneysu ilçesinin ilk ve kurucu kaymakamı olarak asaleten göreve başladı.Daha sonra Erzurum ili Çat ilçesi ve Konya ili Kadınhanı ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı.1996-2001 yılları arasında Sivas Vali Yardımcılığı, 2001-2004 yılları arasında Çanakkale Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.2004-2007 yılları arasında Ankara İli Çubuk İlçe Kaymakamı olarak görev yaptı.2007-2012 tarihleri arasında Keçiören İlçe Kaymakamlığı yaptı.2012 yılından beri Üsküdar Kaymakamı olarak görev yapıyordu.Mustafa Güler, evli ve 3 çocuk babasıdır.

21 Eyl 2017 - 16:00 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.