Geleneksel Balkan İftarı bu yıl da tam kadro

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar programına bu yıl da devam etti. İftar birçok balkan derneği ile birlikte Balkan Evi’nde gerçekleşti.

İftar programı Kocaeli Istrancalılar Derneği,Balkan Rumeli Platformu,Gölcük Trakya İlleri Derneği ve Maphotyag Dernekleri ile birlikte yapıldı. İftar programına dernek başkan ve sözcülerinin yanı sıra İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ve eski milletvekili İsmail Kalkandelen, eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Yenice’ de katılım gösterdi.

MİLLİ HİZMET OLARAK GÖRÜYOR

Kocaeli Rumeli Dernek Başkanı Recep Altıntip, Bamder Sözcüsü Atilla Öntürk, Yalakdere Kültür Derneği’nden Mustafa Kırbaş, Gölcük Trakya Derneği Orhan Karagöz, Balkan Türkleri Genel Başkanı Bayram Çolakoğlu, Kocaeli Istrancalılar Dernek Başkanı Kamil Terzi,Maphoytag Özkan Göçenler gibi dernek sözcüleri yer aldı. İftarda konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Balkan derneklerini ayrı bir önemsediğini ve diğer sivil toplum kuruluşlarından farklı olarak milli hizmet olarak gördüğünü söyledi.

10 Tem 2014 - 11:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.