Gölcük Belediyesi’nden mezarlık temizliği

Gölcük Belediyesi Mezarlık İşleri Birimi vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak için ilçede bulunan tüm mezarlıkların bakımlı ve temiz kalmasına özen gösteriyor.

Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerince vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda yapabilmeleri için mezarlıkların bakım ve temizliği yapılıyor.Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, vatandaşların manevi duygularını yoğun şekilde yaşadığı mezarlık alanlarını temiz ve huzurlu bir ortam haline getirebilmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gölcük Belediyesi tarafından 17 Ağustos Mezarlığı'nda da bakım ve onarım çalışması başlatıldı. Mezarlıkta yürütülen ot biçme, bakım ve boyama çalışmalarını yerinde inceleyen Mezarlıklar Müdürü Ahmet Özbay, "Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için ekiplerimiz tarafından periyodik olarak bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirilmektedir. Bu çerçevede ekiplerimiz mezarlıklarda bulunan ağaçların kuru dallarını buduyor, aynı zamanda mezarlıkların üzerindeki yabani ve kurumuş otları da temizliyor. 17 Ağustos Mezarlığında yürütülen çalışmaların ardından ekiplerimiz ilçedeki diğer mezarlıklarda da bakım çalışması gerçekleştirecek" ifadelerinde bulundu.

16 Nis 2018 - 16:55 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.