GTA yeniden piyasaya hükmedecek

Uzun süredir dört gözle beklenen GTA 6 (Grand Theft Auto 6), sonunda somut bir şekilde göründü. Red Dead Redemption 2'de aktör olan Tim Neff, GTA 6'nın ilk resmi haberini dolaylı olarak verdi.

milliyet.com.tr

GTA 5'in ardından Rockstar Games'in GTA 6 üstünde çalışmalara başladığı haberleri gelmeye başlamıştı. Sonunda o çalışmalar hakkında ilk somut ipucu ortaya çıktı.

2018'de piyasaya sürüleceği söylenen Red Dead Redemption 2'de aktör olarak görev yapan Tim Neff adlı oyuncu, üzerinde çalıştığı işlere GTA 6'yı da ekledi. Daha önce Mercinary Insurance ve Reborn gibi projelerde görev yapan Neff, Red Dead Redemption 2'nin ardından GTA 6'yı da ekledi.

17 Ağu 2017 - 14:11 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.