Güzeloğlu ABD İstanbul Başkonsolosu’nu ağırladı

ABD İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter, bugün ilimize gelerek Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti. Hunter, kentimizi daha güzel şeyler öğrenmek adına ziyaret ettiğini belirtti

‘İLİŞKİLERİMİZİ GÜÇLENDİRELİM’

Vali Güzeloğlu’nu ziyaret eden ABD İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter, yaptığı konuşmada, “Kocaeli’ne gelmekten ve Sayın Valimle tanışmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu güzel il ile ilgili daha çok güzel şeyler öğrenmeyi, Konsolosluk ile Kocaeli arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmeyi umuyorum” diye konuştu. Vali Güzeloğlu ise “Şüphesiz Kocaeli’nin hem gelişmesi hem de daha iyi, güzel bir geleceğe ulaşması ve taşınması adına gayretlerimiz sürüyor. Bu noktada Kocaeli’nin uluslararası kimliğine, özellikle Türkiye’yi taşıyan bir dış ticaret kenti kimliğine, Türkiye’nin imalat sanayisi ve ekonomisinin çok önemli bir merkezi kimliğine, bu görüşmenin katkı sağlayacağını umuyorum” şeklinde konuştu.

26 Mar 2015 - 16:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.