Halıdere eczanesiz kaldı!

Gölcük ilçesine bağlı Halıdere beldesinde topu topu bir eczane vardı o da kapandı.

Halıdere Beldesi’nin ekonomisi tamamen dibe vurmuş, birçok işyeri de kapanmıştı. Beldenin tek eczanesi olan Dayıoğlu Eczanesi’nin kapanıp Körfez’e taşınmasıyla Halıdere şu an eczanesiz kaldı. 2 sokak arkada bulunan sağlık ocağına giden Halıdere sakinleri ilaçlarını almak için mecburen Karamürsel, Gölcük ve Değirmendere’ye gitmek zorunda kalıyorlar. Düşünsenize hasta oluyorsunuz ve bu hastalık çok ciddi boyutlarda olabilir. Acil ilaç almanız gerekecek ve çevrenizde de hiç eczane yok. Sadece 1 eczanenin olması bile yeterli değilken şimdi belde eczanesiz kaldı. Yani acil bir durumla karşı karşıya kaldıklarında ilaç almak için uzun bir yola koyulmak zorundalar. 2014 yılında böylesine haberler duymak ne kadar acı. Umarım beldeye en kısa zamanda eczaneler açılır  belde sakinleri de rahat etmiş olur.

31 Tem 2014 - 17:53 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.