HDK Cumhur Meclisi toplandı

HDK, seçim çalışmaları için dün toplandı.Toplantıda seçim çalışmalarını yürütecek komisyon belirlendi

HALKEVLERİ VE ÖDP DEMİRTAŞI DESTEKLEMİYOR

Eğitim Sen şube binasında yapılan toplantıya EMEP İl Başkanı Güner Kizir, Av. Kureyş Bilgiç ve DBP üyeleri, HDK İl Meclisi Divanı olarak Serhat Özdili,  Çiçek Altun ve Sait Demirkaya katıldı. Toplantıda konuşan HDK İl Meclis Divanı’ndan Serhat Özdili, “Bu toplantıda ‘Cumhur Meclisi’ adıyla seçim çalışmalarını yürütecek komisyon seçilecek. HDK bileşenleri temsilcileri ile bağımsız temsilciler katılacak. Bu sürecin sonunda ise deklarasyonu kamuoyu ile paylaşacağız. Halkevleri’ne Cumhur Meclisi’ne katılması için öneri götürdük fakat katılmayacağını beyan etti. ÖDP ise adayımızı destekleme konusunda çekimser davrandı. Seçimi boykot etmeyeceklerini belirttiler, fakat adayımızı da destekleyecek bir açıklama yapmadılar” dedi.

 ‘SEÇİM BÜROSU TUTULACAK, ARAÇ GİYDİRİLECEK’

Ardından söz alan Çiçek Altun, “Çalışmalar hızlanacak, ev ziyaretleri başlayacak. Halka eğileceğiz. Sadece hitap ettiğimiz kitleye değil kararsızlara da dokunacağız. AP tabanına da dokunacağız. Bunun içinde güçlü bir komisyon kurmamız gerekiyor. Yapacağınız öneriler doğrultusunda hareket edeceğiz. En kısa zamanda seçim büroları tutup araçları giydireceğiz” diye konuştu.

ADİL ZOZANİ GELİYOR

Öte yandan cumhurbaşkanlığı seçim çalışması için ilimizde bir program düzenleyecek olan BFP Hakkari Milletvekili Adil Zozani içinde bir seçim rotası belirlendi. İlde bir takım ziyaretler gerçekleştirecek olan Zozani, 26 Temmuz Cumartesi günü ilimize gelecek. HDK Cumhur Meclisi Zozani için program belirlerken çalışmalarına da start vermiş oldu. HDK böylece bayram süresi de dahil 17-18 gün seçim çalışması yürütecek.

23 Tem 2014 - 11:46 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.