Hurdacılarda Nebili yeniden başkan

Kocaeli Hurdacılar Derneği’nin dün yapılan olağan kongresinde mevcut başkan Mustafa Nebili, üyelerin desteğini alarak tekrar başkanlığa seçildi

Kocaeli Hurdacılar Derneği’nin olağan kongresi dün Sanayi Mahallesi Eroğlu Sokak No:18’deki dernek lokalinde gerçekleştirildi. Derneğin bir dönemdir başkanlığını yürüten Mustafa Nebili yeniden aday oldu. 2005 yılında kurulan ve 143 üyesi bulunan derneğin kongresi çoğunluğun sağlanmasının ardından başladı.

‘AMAÇ TÜM HURDACILARI TEK 

ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİRMEK’

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan kongrede konuşan mevcut başkan Mustafa Nebili, “Yeni dönemde üyelerimizin sorun ve sıkıntılarına daha fazla eğileceğiz. Amacımız tüm hurdacıları ortak çatı altında birleştirerek en iyi hizmeti vermek” diye konuştu. Nebili, kendisine destek veren üyelere de teşekkür etti. Konuşmanın ardından oylama yapılarak Mustafa Nebili yeniden başkanlığa seçildi.

MUSTAFA NEBİLİ’NİN YÖNETİMİ

Bahattin Türk, Aziz Kula, Recep Özgan, Hikmet İncekara.

DENETİM KURULU: Süleyman Demirbaş, Serdal Serbest, Vahap Geyik.

20 Eyl 2014 - 16:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.