İDEV Fuarı’na valiler çıkarması

Kocaeli, Sakarya ve Bolu Valileri KOTO öncülüğünde gerçekleştirilen Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Mart Ayı olağan toplantısı sonrasında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nı ziyaret ettiler

Kerim ÇELİK - ÇAĞDAŞ KOCAELİ / Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Mart Ayı olağan toplantısı Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) ev sahipliğinde ilimizde gerçekleştirildi. Toplantı sonrası Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Bolu Valisi Aydın Baruş KOTO ve TÜYAP Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nı ziyaret ederek stantları gezdiler. Valilerin fuarı ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan ve KOTO yönetim kurulu üyeleri katılım yer aldı.

‘EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ’

Stantları gezerek firma temsilcileriyle sohbet eden valiler ardından fuara ilişkin görüşlerini belirtmek üzere basın mensuplarının karşısına geçtiler. Programa ilişkin ilk olarak Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy söz aldı. Vali Aksoy konuşmasında, 4. İDEV fuarının gerçekleştirildiğini belirterek, “Bölgemizin ekonomik kalkınmasına katkı sunan bir fuar. Üretici ile tüketici bir araya geliyor. Bizler Sakarya ve Bolu valimizle birlikte fuarı gezmekten mutluluk duyduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

‘SON DERECE GÜZEL BİR FUAR’

Vali Aksoy’un ardından söz alan Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Kocaeli bizim komşu ilimiz. Son derece güzel bir fuar. Bölge ihtiyacı karşılayacağına inanıyorum. Valilerimizle fuarı gezdik. Güzel dizayn edilmiş bir ortam. Üretmenin yanı sıra pazarlamak da çok önemli artık. Belediyemize ve ticaret odamıza teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

‘ÜRETİCİ TÜKETİCİ BİR ARADA’

Bolu Valisi Aydın Baruş, “İDEV Fuarının her geçen yıl büyüyerek devam ettiği bilgisini aldık. Fuar alanında iyi imkânlar sunuluyor. Bu fuar büyük şans. Üretici ve tüketici bir araya geliyor. Önemli bir etkinlik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

23 Mar 2018 - 12:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.