İDEV, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor

Evlenecek çiftlerin imdadına yetişen 3. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı, açıldığı günden beri uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor

Baharın kendini iyiden iyiye gösterdiği şu günlerde düğün mevsimine girdik. Öyle ki evlenmek isteyen çiçeği burnunda çiftleri düğün telaşı sardı. Tüm bunlar olurken, İDEV 2017 – 3. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı önceki gün kapılarını açtı. Fuarda konut, mobilya, gelinlik, organizasyon firmaları, arabadan tutun aradığınız birçok şeyi bulabilirsiniz.

DAHA AVANTAJLI FİYATLAR

Üstelik fuar alanında olduğu için ürün ve organizasyon fiyatları, normalin altında alıcısını bekliyor. Değişen rekabet koşullarında bu fuarda, rakipler arasında öne çıkarak marka farkındalığı ve bilinirliği yaratılıyor. İşte bu nedenle bu fuarda aradığınız ürünü daha avantajlı fiyatlarla bulabilirsiniz.

HENÜZ YOĞUNLUK YOK

Fuarın ilk günü akşam saatlerinde fuarı gezme imkanı bulduk. Tabi beklediğimiz gibi bir kalabalıkla karşılaşmamak açıkçası şaşırttı. Firmalar en güzel ürünlerini en avantajlı fiyatlarla sunmasının yanı sıra açılan stantlarda yoğunluk yaşanmaması dikkat çekti. Tabii ilerleyen günlerde yoğunluğun artacağını da düşünüyoruz.

EN ÇOK KADINLARA HİTAP EDİYOR

Fuarda dikkatimizi çeken bir şey daha vardı. Stantların daha çok kadınlara hitap eden tarzda oluşturulması... Tabii yuvayı dişi kuş yapar fakat fuarda erkeklerin de ilgilisini çekebilmesi adına onların ilgi alanlarına hitap eden ürünler ve organizasyonlar da olmalıydı. Araba bölümünü bunun dışında tutarak söylüyoruz.

İDEV’İ MUTLAKA GÖRÜN

Yine de evlilik hazırlığı yapan çiftlerin Uluslararası Fuar Merkezi’nde kurulan (İnterteks) Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’na mutlaka uğraması gerektiğini düşünüyoruz. Evlilik telaşında olan ve karar vermekte zorlanan çiftler için İDEV, en uygun adres.

KALBİN ANAHTARI KAVRAM SOHBETLERİ

Defileler başta olmak üzere çok sayıda etkinliğin düzenlendiği İDEV Fuarı’nda birbirinden özel sürprizler ise devam ediyor. Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak, gazeteci ve TV programcısı Aynur Tartan’ınmoderatörlüğünde düzenlenecek olan ‘Kalbin Anahtarı Kavram Sohbetleri’ bugün saat 14.00’te Kocaelililerle buluşacak.

FUARDA DİKKAT ÇEKEN STANT

Fuarda en çok dikkatimizi çeken stant da Yahya Kaptan Mahallesi’nde eğitim- öğretim faaliyetlerine devam eden Zübeyde Hanım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin çocuk gelinlere dikkat çekmesiydi. ‘Dokunma Gençliğime’ sloganıyla yürütülen kampanyada, çocuk yaşta evlendirilen kız çocuklarına dikkat çekildi.

TAKDİRLE KARŞILANDI

Hayalleri karartılan, gençliklerini yaşayamayan çocuk gelinleri temsilen, Okulun Giyim Üretim Teknolojisi öğrencisi gelinlik giyerek, Türkiye’deki en önemli toplumsal sorunlardan bir tanesi olan çocuk gelinler gerçeğine dikkat çekti. ‘Dokunma Gençliğime’ farkındalık projesi fuar ziyaretçileri tarafından taktirlekarşılanıyor ve proje yoğun destek alıyor.

28 Nis 2017 - 16:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.