İHH'dan Suriye'li yetimlere kıyafet yardımı

Kocaeli İHH, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerine katılmak için, İHH İnsani Yardım Vakfı Hatay Meram yetimhanesinden

ilimize gelen Suriye'li yetimlerimize giydirme etkinliği düzenleyerek sevindirdi.

23 Nisan etkinlikleri için ilimize gelen Suriye’li yetim çocuklar, ilk olarak Kocaeli Valisini ziyaret ettiler. 3 gün boyunca Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenen 4. Eğitim ve Eğlence etkinliğine katılarak burada gösteriler yaptılar ve çeşitli etkinliklere katıldılar.

  Bir hafta boyunca ilimize konuk olan yetim çocuklar, her akşam bir Kocaeli iHH gönüllüsünün evine misafir olarak sıcak bir yuva özlemini giderdiler. Organizasyonlar sonrası Hatay Reyhanlı’daki yetimhanelerine geri dönmeden önce ise, Kocaeli İHH'nın kendileri için bir alışveriş merkezinde düzenlediği etkinliğe katılarak alışveriş yaptılar. Hatay Reyhanlı'daki yetimhanelerine geri dönen çocuklar, iHH İnsani Yardım Vakfı 01 Mart - 31 Mayıs Yetim Dayanışma Günleri kapsamında 11 Mayıs Pazartesi günü Kocaeli İHH tarafından düzenlenecek olan Yetim Dayanışma Gecesi programına katılmak üzere yine ilimize misafir olacaklar.

26 Nis 2015 - 14:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.