İl il gezerek hırsızlık yapan iki kadın yakalandı

Eşleri ile birlikte il il dolaşarak hırsızlık yaptıkları iddia edilen ve İzmit’te girdikleri bir evden altın ve para çaldıkları öne sürülen iki kadın, polis ekipleri tarafından yakalandı

Kerim ÇELİK / 21 Temmuz’da İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Zincirlikuyu Caddesinde bir eve giren hırsızlar, yüklü miktarda para ve ziynet eşyası çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri MOBESE ve güvenlik kameralarından şüphelilerin kimliğini tespit etmeyi başardı. Kocaeli polisi, şüphelilerin Düzce’de olduğunu belirleyince yakalamak için harekete geçti. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma sayesinde şüpheliler polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Kayseri’de ikamet ettikleri ve eşleri ile il il dolaştıkları ve son olarak Bolu ilinde kurulan çadırlarda kaldıkları tespit edilen şüphelilerin gittikleri illerde eşlerinden ayrılarak sokaklarda gezdiği ve bazı apartmanlara girip zillere basarak evde kimsenin olmadığını tespit edince kart ve benzeri araçlar ile kapıları açıp hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri iddia edildi. 15’e yakın hırsızlık ve benzeri suçlardan suç kaydı bulunan S.U. (19) ve 25’e yakın suç kaydı bulunan S.K. (19) Düzce’den Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

21 Eyl 2017 - 15:47 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.