‘İlk defa kullanacak gençler nerede biz oradayız'

AK Parti İl Gençlik Kolları yönetimi ilk kez oy kullanacak gençleri yalnız bırakmıyor.

Gebze İlçesi’nde gün içerisinde ilk kez oy kullanacak gençlerle ve mahalle teşkilatları ile bir araya gelen ekip, gençlere ‘’Eski Türkiye’nin gerçekleri’’ hakkında anlatımlarda bulunarak yeni Türkiye’nin geldiği önemli noktalara değinip hasbihal ettiler.

GENÇLERLE BİRARAYA GELDİLER

AK Parti İl Gençlik Kolları yönetimi Gaziler Mahalle teşkilatı, Mimar Sinan Mahalle Teşkilatı, Adem Yavuz Mahalle Teşkilatı, Beylik Bağı, İnönü ve İstasyon Mahallelerindeki ilk kez oy kullanacak gençler ile bir arada bulundular. İnternet kafede gençleri ziyaretleri esnasında oyunlarına eşlik ettiler.

ESNAF, DÜĞÜN VE YAŞLI ZİYARETİ

Ardından esnaf ziyaretlerini gerçekleştirirken Yenimahalle’nin genç esnaflarından Özgür Yamak’ın iş yerine misafir oldular. Daha sonrasında Gebze Şiranlılar Derneği’nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Vefa ziyaretlerini de aksatmayan il gençlik kolları yönetimi, önceki dönemlerde gençlik kolları başkanlığı yapmış olan Kerim Büyükgöz, Fatih Kural ve Samet Coşkun’u ziyaret ettiler. Eski ilçe gençlik kolları yöneticisi Muhammed Nizamoğlu’nun düğün cemiyeti ve İlçe gençlik ve spor müdürü Mücahit Sak’ın nikâh töreninde bulunup sonrasında Gebze ilçesinde hacı Ahmet dedeyi ziyaret ettiler. Ahmet dedenin, eski Türkiye ve ezanın Türkçe okunduğu dönemlerle ilgili anılarını dinleyip hayır dualarını alan gençler programlarını tamamladılar.

17 Nis 2015 - 15:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.