İMO 63 yaşında

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin 63’üncü yıldönümü ve meslekte onur gecesini arabesk müziğin sevilen sesi Cengiz Kurtoğlu ile kutladı

İMO 63 yaşında
İMO 63 yaşında
+8
Haber albümü için resme tıklayın

Gülşah YÜCEL - ÇAĞDAŞ KOCAELİ / TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin kuruluşunun 63’üncü yıldönümü ve meslekte onur gecesi, TheNess Otel’de gerçekleşti. Meslekte 25 ve 40 yılını dolduranlar ve geceye sponsor olan firmalara plaket verildi. Gecenin sonunda ise sevilen sanatçı Cengiz Kurtoğlu sahne aldı. Cengiz Kurtoğlu’na İnşaat Mühendisleri Odası tarafından hazırlanan Cengiz Kurtoğlu yazılı Kocaelispor atkısı hediye edildi. Atkıyı ise Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, eşiyle birlikte verdi.

KATILIM YOĞUN OLDU

İMO Şube Başkanı Tolga Ok’un ev sahipliğinde düzenlenen geceye Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, KİHMED Başkanı Sebahattin Yamak ve çok sayıda STK temsilcisi ve davetliler katıldı.

‘ÖNEMLİ BİR MESLEĞE SAHİBİZ’

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İMO Şube Başkanı Tolga Ok, “Her yıl Aralık ayında meslekte 25 ve 40’ncı yılını dolduran meslektaşlarımıza plaket takdim ediyoruz. Bu plaketler mesleki minnettarlığımızın küçük bir göstergesi olsun. Köklü geçmişi olan Kocaeli Şubemizin 2 bin 500’e yakın üyesi bulunmaktadır. İnşaat sektörüne yön veren, ülke ekonomisini kalkındıran emekçileriz. Çok önemli bir mesleğe sahibiz” diye konuştu.

‘YAŞAMINIZDAN ÖDÜN VERDİNİZ’

Açıklamalarına devam eden Ok, “Çağdaş bir Kocaeli için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Yıllarca özveri ile mesleğinizi icra ettiniz. Özel yaşamınızdan ödün verdiniz. Zorlu şartlarda gece gündüz demeden köprüler, yollar inşa ettiniz. Bu yüzden sizlere çok teşekkür ediyorum. Tüm meslektaşlarımın bundan sonra başarılar diliyorum. Nice 63’üncü yıllarda beraber olmak dileği ile gününüz kutlu olsun” şeklinde konuştu.

‘KENTİN GELECEĞİNE KATKI’

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, “Hepiniz biliyorsunuz ki 1999 Depremi’nde gelişigüzel yapılar bilimden fenden uzak yapılar nedeniyle çok ağır bedel ödedik. Yaşadığımız acı tecrübe ile daha iyi anladık. Sağlam yapıların gerekliliği aklımıza kazındı. Kentimizin geleceğinde son derece önemli bir yeriniz var. Kentin geleceğine hep beraber katkı sunacağız. 30 yıllık bir mimar olarak bizim de sizlerden öğrendiğimiz çok şey oldu” dedi.

MESLEKTE 25 YILINI DOLDURANLAR

Mustafa Mehmet Münir Cinan, Şenol Yıldız, Tuncay Erseven, Aytekin Dağ, Sami Arsoy, İsmail Akçay, Süleyman Doğan, Mustafa İltekin, Mustafa Kemal Serim, Nihat Koç, Ali Tepeçalı, Hasan Anaç, Murat Mustafa Satı, Orhan Şahin, Mehmet Özsoy, Osman Yener Kızılet, Yavuz Selim Satıroğlu, Ahmet Murat Topçu, Rasim Serhat Kesim, Ayzer Sıtkı Silahdaroğlu, Candemir Selen, Mustafa Türker Güner, Mehmet Ermin, İhsan Ertuğrul, Müşteba Kurşun, Gülçin Seyitsoy, Yasin Fahjan.

MESLEKTE 40 YILINI DOLDURANLAR

Sadi Aksoy, Mehmet Karaduman, İrfan Geçel, Baki Tehallük Küçük, Ulvi Demirelli, Ahmet Karaman, Mustafa Kaya, Ayten Duran, Ali Çıtır, Ahmet Balaban, Hasan Tuna, İhsan Kutlu, Necati Demirel, Arif Taşlıca, Abdullah Ercan Özal, Aydın Altıner, Mehdi Efe, Turan Demirci, Neşe Darende, Mehmet Şeref Besen.

PLAKET ALAN SPONSOR FİRMALAR

262 Towers: Burçin Şahin, Pekdemir İnşaat: Seda Kangur, Rengin İnşaat: Artuğ Bayer, Zeray İnşaat: Faik Ortaç, Sanberk İnşaat: Ayhan Öter, Volkan Kavşut İnşaat: Volkan Kavşut, Kain İnşaat: Cem Karaduman, Türköz İnşaat: Raif Altunsay, KASK OSGB: Ulaş Yurdabal, Faver İnşaat: Fatih Haldız, Bektaş İnşaat: Gürkan Yıldız, Veral İnşaat: Abdülkadir Gültekin, Erenkaya İnşaat: Ulaş Erenkaya, Ömer Faruk Balamir İnşaat: Bertan Yaman, Üst Grup İnşaat: İrfan Üstübi, MamiklerGroup: Faruk Mamik, Ert Reklam: Hakan Akyürek

16 Ara 2017 - 12:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.