İMO’da yol projelendirme kursu

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından 17-18-19 Şubat 2017 tarihinde oda üyelerine yönelik “Netcad Temel Eğitimi / Anamodül&Netsurf Sertifikalı Eğitim” konulu kurs düzenledi

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Eğitim Salonunda düzenlenen, toplam 18 saat devam eden ve inşaat mühendislerinin katıldığı kursun sunumunu Netcad Eğitmeni Harita Mühendisi Emre Davut verdi. Davut kurs süresince; projeye giriş ve kavramlar, proje hazırlık işlemleri, raster işlemleri, şablon proje işlemleri, proje veri üretimi işlemleri, akıllı nesnelerin kullanımı, proje düzenleme işlemleri, referans işlemleri, proje iş akış modeli oluşturma, arazi modeli işlemleri, enkesit ve hacim işlemleri, paftalama, lejand ve çıktı işlemleri ve üretilen projelerin Google Earth`e aktarılması konularında katılımcılara geniş bilgiler verdi.

SERTİFİKA VERİLECEK

Davut ayrıca yaptığı açıklamada, “Kullanıcı bu eğitimi tamamladığında temel harita, projeksiyon ve veri yapıları konusunda bilgi sahibi olabilecek ve oluşturulan projeleri otomatik olarak paftalayabilecek çıktılarını alabilecek, projeleri Google Earth’e aktarabilecek, Google Earth’den de projelerine veri alabilecekler” dedi. Uygulamalı olarak verilen eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

20 Şub 2017 - 13:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.