İnatçı yolcu İzmit Garını karıştırdı!

İzmit Tren İstasyonu’na giderek gara girmek isteyen yolcu, bavulunu x-ray cihazından geçirdi fakat çantanın içinde şüpheli malzemeler görününce arama yapılmak istendi. Garda bomba paniği yaşandı

İzmit Tren Garı’nda bugün hareketli dakikalar yaşandı. İnatçı vatandaş bavulunu aratmayınca ortalık karıştı. İzmit Tren Garı'na gelerek Yüksel-k Hızlı Tren'e binmek isteyen bir kişi gar girişinde bulunan arama noktasında çantasını x-ray cihazına soktu. Görevliler çantada şüpheli malzemeler tespit etti. Güvenlik görevlileri şahsın çantasını aramak istedi. Buna izin vermeyen şahıs ile güvenlik grevlileri tartışmaya başladı. Şahsın çantası her ihtimale karşı gar dışında bir ağacın altına bırakılarak polise haber verildi.

KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Hızla tren garına gelen polis ekipleri ile de tartışan şahıs gözaltına alındı. Polisler çevrede güvenlik bantları çekerek güvenlik önlemleri aldı. Sivil vatandaşlar bölgeye yaklaştırılmadı. Araçların geçişlerine de kontrollü izin verildi. Çanta için uzman ekip çağırıldı. Çantada inceleme yapan uzman ekip herhangi bir tehlikeli durumla karşılaşmadı. Gözaltına alınan şahıs Saraybahçe Polis Karakolu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

21 Kas 2014 - 13:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.