iPhone 6 bugün çıkıyor!

Her yıl Haziran ayında düzenlenen WWDC 2014’de bu yıl büyük bir sürpriz var! Bugün düzenlenen etkinlikte iPhone 6 hazırlıkları yapılıyor.

Akıllı teknoloji dünyasının en büyük tanıtım zirvelerinden biri olan WWDC, bu yıl da yine teknoloji severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Apple’ın üst seviye akıllı telefon modeli iPhone 6 için sızıntı görsel ve videoları doğrulayan bir video daha paylaşıldı.

2-6 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan WWDC 2014’ün iOS ve Mac OS işletim sistemlerinin tanıtılmasına alışmıştık. Peki ya her yıl Eylül ayında kullanıcı karşısına çıkan iPhone modeli. iOS, Mac OS, akıllı ev kontrolörü ve iWatch’ın tanıtılması beklenen etkinlikte, sürpriz şekilde iPhone 6 tanıtılabilir.

02 Haz 2014 - 12:21 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.