İstanbul‘daki bombalı saldırıya Artvinliler ‘den tepki

Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği, önceki gün İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen patlamayı kınamak için basın açıklaması düzenledi

Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği önceki gün İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen patlamayla ilgili olarak Doğu Kışla Gençlik Parkındaki Dernek Binasında bir basın açıklaması düzenledi.36 kişinin hayatını kaybettiği 147 kişinin ise yaralandığı olayı kınamak için gerçekleştirilen basın açıklamasına Artvinliler Kültür Derneği Başkanı Mikail Kalyoncu, Başkan Yardımcısı Ali Tokgöz ve üyeleri Ahmet Demir, Emine Tokgöz, Kadın Kolları Başkanı Aytaç Çelik de katıldı.

‘NEFRETLE KINIYORUZ’

Grup adına basın açıklamasını okuyan Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mikail Kalyoncu, “Atatürk Havalimanı’nda meydana gerçekleşen saldırıyı kınamak için buradayız. Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Bu suçu  ancak ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişilerin ve grupların işleyebileceğini terörizmin ve teröristin hedefi insanlık, kardeşlik ile milletimizin ortak gelecek ve birlikte yaşamak iradesini ülkemize, miletimize ve geleceğimize yönelen bu canide saldırılar, ister PKK ister IŞİD’den gelsin, terörü destek verenlerin, terörün arkadasında iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz” dedi. n Diren ÇELİK

29 Haz 2016 - 17:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.