İZMEK Kursiyerleri İzmit’i gezdi

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Kentim İzmit’im Turuna İZMEK kursiyerleri de katıldı.

TARİHİ YERLERİ GEZDİLER

İZMEK bünyesinde açılan yağlıboya resim, gitar, tiyatro, bağlama İngilizce kursiyerleri rehber eşliğinde Orhan Camii, Canfeda Hatun Çeşmesi, Akçakoca Dere Camii, Süleynman Paşa Hamamı, Kapanca Sokak, Sırrı Paşa Konağı, Pembe Köşk, Kasr-ı Hümayun, Atatürk  ve Redif Müzesi,  Saat Kulesi ve İmaret Camii gibi tarihi yerleri  gezdiler.

ÇAY SİMİT İKRAM EDİLDİ

Kursiyerlere  Kültür Tepesi’nde  çay ve simit ikramında bulunuldu. Turdan oldukça memnun kaldıklarını söyleyen kursiyerler, “İzmit’te yaşamamıza rağmen şehrimizin bu kadar güzel ve tarihi eserleri zengin bir yer olduğunu farkında değilmişiz. Bizlere böyle bir imkanı sağlayan İzmit Belediyesi yetkililerine teşekkür ederiz” dediler.

02 Ağu 2017 - 13:41 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.