İzmit’te keyifli ebeveynlik paneli düzenlendi

İzmit Belediyesi ile SEKA Devlet Hastanesi işbirliği ile “Keyifli Ebeveynlik ve Gelişmiş İnsan Gücü” paneli düzenlendi

SEKA Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen panele konuşmacı olarak Acıbadem Hemşirelik Hizmetleri Gelişim Müdürlüğünden uzman hemşire Şehriban Serbest, Türkiye Pedagoji Dernek Başkanı Klinik Psikolog-Pedagog Mehmet Teber katıldı. Büyük ilgi gören panelde Mehmet Teber, anne baba olmanın günümüzde zorlaştığını ve en büyük sorumluluğun annede olduğunu, doğumun doğal bir olay iken günümüzde doğallıktan uzaklaştığını, ebeveynin üzerine düşenin önce kendisini sağlıklı ve iyi tutmak olduğunu söylendi. Teber, günümüz annelerinin en baskın duygusunun kendisini yetersiz hissetmek olduğunu, oysa ki çocukların bilinç dışı olarak anne ve babadaki sorun yaratan duygunun üzerine gittiğini ve kendilerine ayna tuttuğunu da ifade etti. Uzman Hemşire Şehriban Serbest ise hemşireliğin nasıl geliştirilebileceğinden bahsetti.

23 May 2017 - 16:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.