Kandıra Yolu’nda can pazarı: 10 yaralı

İzmit Kandıra yolu Çubuklu mevkisinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 3'ü çocuk 10 kişi yaralandı

İzmit Kandıra yolu Çubuklu Osmaniye mevkisinde meydana geldi. Kandıra yönüne giden Selçuk Akçay yönetimindeki 41 JB 761 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Kerim Kök yönetimindeki 37 FC 766 plakalı otomobille virajda çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan 3'ü çocuk 10 kişi yaralandı.

CAN PAZARI

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yoldan geçen bir hemşire yaralılara ilk müdahalede bulunarak yaralıları çocuğu otomobiline aldı. 112 ambulansları ile hastanelere kaldırılan 10 kişi tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle ulaşım bir süre aksadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ünal CANKURT

22 May 2017 - 16:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.