Kardeşlerin silahlı miras kavgası!

Gebze’de kardeşler arasında miras meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

Olay, Gebze Köşklü Çeşme 522 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Cemal B. ve Yücel B. isimli kardeşler arasında miras meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yücel B., abisi Bekir B. ile yeğeni Cemal B.’ye ateş etti. Baba Bekir B. ve oğlu Cemal B. yaralanırken Yücel B. olay yerinden kaçtı.

2 YARALI

Çevredeki vatandaşlar tarafından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından, ilk müdahaleleri yapılan Bekir B. ve Cemal B. ambulans ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Bekir B. ve Cemal B.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.

16 Kas 2017 - 13:50 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.