Kartepe adayları mülakat için Ankara’ya gitti

AK Parti Kartepe İlçe Başkanlığı için geçtiğimiz günlerde temayül yoklamasına çıkarılan 9 isimden 4’ü bugün genel merkezde yapılacak olan mülakata girmek üzere Ankara’ya gitti

Kartepe İlçe Başkanlığı’na aday olan Mustafa Kocaman, Serkan Seyhan, Yusuf Özdemir ve Ali Koç AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile beraber Ankara’da yapılacak olan mülakata gitti. Ankara’da yapılacak olan mülakat ile Kartepe ilçe başkanının belirleneceğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Temayülde ismi geçen kimler varsa onların değerlendirmesini Genel Merkezdeki koordinatörlerimiz netleştirdi. 4 tane arkadaşımızın Genel Merkeze davet edilmesine karar verildi. Bize 12:00’de randevu verdiler. Bölge koordinatörü, teşkilat başkanı ve il koordinatörümüzle beraber birebir mülakatlara alıp nihai kararı verecekler, bize bunu ilan edecekler biz de o arkadaşın etrafında kenetlenmek suretiyle Kartepe kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.

“DÖRT ADAY DA BU İŞİ YAPABİLECEK ARKADAŞLAR”

Kartepe’de gerçekleştirilen temayül yoklamasından sonra belirlenen 4 adayın da bu işi yapabilecek kişiler olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Kartepe ile alakalı süreci başlatmıştık. Temayül yoklamalarını bitirdik. Temayülde ismi geçen kimler varsa onların değerlendirmesini Genel Merkezdeki koordinatörlerimiz netleştirdi. 4 tane arkadaşımızın Genel Merkeze davet edilmesine karar verildi. Bize 12:00’de randevu verdiler. Bölge koordinatörü, teşkilat başkanı ve il koordinatörümüzle beraber birebir mülakatlara alıp nihai kararı verecekler, bize bunu ilan edecekler biz de o arkadaşın etrafında kenetlenmek suretiyle Kartepe kongremizi gerçekleştireceğiz. Dört aday da hepsi bu işi yapabilecek arkadaşlar. Siyasette en mükemmel diye bir şey yok en uygun aday var. Genel Merkez tarz değiştirmediyse büyük ihtimalle bugün netleşir çünkü zaman kalmadı, 10 günlük bir zaman kaldı. En uygun aday kimse ona bakıyoruz” ifadelerini kullandı. (Gülşah YÜCEL)

17 Ağu 2017 - 10:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.