Kartepeli kadınlar ‘Miço Koyu’na veda etti

Kartepeli hanımların yakından takip ettiği ‘Ücretsiz Kadın Spor Yaşam Merkezleri’ yaz sezonunun son etkinliğini Kandıra Miço Koyu gezisiyle tamamladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde başlattığı projelerinden biri olan ve Kartepeli hanımların yakından takip ettiği Ücretsiz Kadın Spor Yaşam Merkezleri, yaz sezonunun son etkinliğini Kandıra Miço Koyu gezisiyle tamamladı.

ARA VERİLDİ

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in girişimiyle Kartepe’de bir ilk olarak hayata geçirilen ve Kartepeli kadınlara aktif hizmet veren “Kadın Spor Yaşam Merkezlerinin” üyeleri için her hafta dönüşümlü olarak düzenlenen Kandıra Miço Koyu turlarına sonbaharın gelişiyle birlikte ara verildi. Sezonun son turuyla birlikte Kartepeli hanımlar, Büyükşehir Belediyesi’nin Kerpe’de bu yaz hizmete açtığı, Miço Koyu Kadınlar Plajını görme ve doğal bir ortamda günübirlik tatil yapma olanağı buldular.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Yaz – kış devam eden spor , sağlıklı yaşam, eğitim, gezi gibi etkinlerle kadınların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlayan, sosyalleşmelerini destekleyen Kartepe Belediyesi Kadın Spor Merkezlerine üye olan kadınlar, verilen hizmetin kalitesinden ve çeşitliliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu imkanı sağlayan Başkan Üzülmez’e teşekkürlerini ileterek yaz sezonuna keyifle ve mutlulukla veda ettiler.

21 Eyl 2017 - 14:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.