Kaya, ‘Yaşlılarımız başımızın tacı’

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, il yöneticileri ve ilçe kadın kolları yöneticileri yaşlılar haftası ve Regaip Kandil’i dolayısıyla Kandıra’da çeşitli ziyaretlerde bulundu

Kerim ÇELİK - ÇAĞDAŞ KOCAELİ / CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Yöneticileri Güneş Burnaz ve Gülsüm Umur, Kandıra Kadın Kolları Başkanı Arzu Güngör ve İlçe Kadın Kolları Yöneticileri ile birlikte Kandıra Merkez de çeşitli ziyaretlerde bulundu. CHP’li kadınlar Yaşlılar haftası dolayısıyla Neriman Erkanlı, Makbule Tiryaki ve Emine Dinç’i evlerinde ziyaret etti. Erkanlı, Tiryaki ve Dinç’in ellerini öpüp hayır dualarını alan ayrıca Kandillerini kutlayan Kaya, “ Yaşlılarımız bizlerin başının tacı. Bugünümüzü oluşturan en önemli değerlerimiz. Onlara saygımızı hürmetimizi eksik etmemeliyiz” sözlerini kullandı.

‘ESNAFIN SORUNLARI BİTMEK BİLMİYOR’

Kandıra Merkez’deki esnafı gezen CHP’li kadınlar esnafa hayırlı işler bol kazançlar dileyerek, Kandillerini de kutladılar. Kandil dolayısıyla ziyaret ettikleri esnafa Kandil simidi dağıtan CHP’li kadınlar ayaküstü sohbet edip, esnafın sorunlarını dinledi. Kandıra esnafı tarafından ilgiyle karşılanan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, ”Esnafımızın sorunları bitmek bilmiyor. Her gittiğimiz yerde aynı sıkıntılar anlatılıyor. Hepsi biz ne yapacağız, böyle gitmez diyor. Hepimiz görüyoruz. Köklü büyük esnaflar bile kepenk indirmek üzere. Bu durum enine boyuna sorgulanmalı“ ifadelerini kullandı.

23 Mar 2018 - 15:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.