Kazada anne ve karnındaki bebeği öldü

Kandıra’da iki otomobilinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır şekilde hastaneye kaldırılan hamile kadın da hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, İzmit-Kandıra yolunda Çakırcaali Mahallesi mevkiinde İzmit yönüne seyir halinde olan 34 ZA 8914 plakalı otomobil, Salih Ambar idaresindeki 77 AP 999 plakalı otomobil ile çarpışmış, çarpmanın etkisiyle 34 ZA 8914 plakalı otomobildeki 6.5 aylık hamile olduğu öğrenilen Emine Ambar, Zeynep Ambar ve oğlu Ali Kayra Ambar (3) yaralanmıştı.

ÖNCE BEBEK, SONRA ANNE...

Yaralılar sağlık ekiplerince Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede acil olarak ameliyata alınan hamile Emine Ambar'ın6.5 aylık bebeği tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Ağır olarak hastaneye kaldırılan Emine Ambar'ın da yoğun tedaviye rağmen kurtarılmadığı öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

18 Eyl 2017 - 12:47 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.