Kent Konseyi kültür ve sanatı konuştu

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, kültür ve turizm çalışma gurubu üyeleri ile istişare toplantısı yaptı

Göreve geldiği günden bu yana Kent Konseyi bünyesinde bulunan meclis ve çalışma grupları ile bir araya gelen Başkan Köktürk, bu kez de Kültür Sanat ve Turizm Çalışma Grubu üyelerini dinledi.

Grup Başkanı Hüseyin Sert ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, çalışmalar hakkında Köktürk’ü bilgilendirdi. Her biri ayrı dallarda sanat icra eden yönetim kurulu üyeleri ve Başkan Köktürk Kocaeli’nin kültürü, sanatı ve turizmdeki yeri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Kocaeli’nde tüm sanatçıların bir araya gelerek sanatlarını icra edebilecekleri bir yer olması gerektiğini söyleyen grup başkanı Sert, bu anlamda sanat sokağını andıran sanat köyleri ya da sanat mahallesi gibi mekanların oluşturulmasının kültürel ve sanatsal anlamda Kocaeli’ne zenginlik katacağını ifade etti. Başkan Köktürk, İzmit’in kültürel ve tarihi mirasını gelecek kuşaklara aktarmak adına tarihi yapılarda uzun süredir devam eden yenileme çalışmalarının Kocaeli turizminin gelişmesi ve kentin turistik bir şehir haline gelmesi açısından oldukça başarılı bir gelişme olduğunu söyledi.

17 Ara 2014 - 11:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.