Kızılay Pakistan’a yardıma hazırlanıyor

İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırı sonrası bölgeye yardım göndermeyi amaçlayan STK’lar çeşitli kampanyalar düzenlemek için kolları sıvadı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, “Kızılay olarak İsrail’in Gazze’ye yaptığı elim saldırı sonrası bölgeye yardım yapabilmek adına çalışmalarımıza başladık. Tüm sivil toplum kuruluşlarını da bu kampanyamıza davet edeceğiz. Kısa bir süre sonra bir basın toplantısı düzenleyerek bu kampanya ile ilgili detayları aktaracağız. Bunun yanı sıra Irak’ta Türkmenlerin yaşadığı Telafer Bölgesi’nde düzenlemeyi düşündüğümüz bir yardım kampanyamız daha var. Kızılay olarak bölgede ihtiyaç olduğu her yere yardım götürmeye çalışıyoruz. Tabi Kızılay olarak bizim tek başımıza yardım yapmamızdan ziyade, diğer sivil toplum kuruluşlarının da bize katılmaları ve çalışmalarımıza destek olmaları çok önemli” dedi.

23 Tem 2014 - 16:32 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.