Kocaelispor’un sağlığı VM Medical Park’a emanet

Kocaeli’nin iki dev markası VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ve kentimizin büyük spor kulübü olan Kocaelispor arasında futbolcularına, teknik heyete, çalışanlara ve alt yapıdaki futbolculara sağlık desteği sağlanması amacıyla bir yıll

Ağustos ayından bu yana hasta odaklı, kaliteli sağlık anlayışıyla bölge halkına hizmet veren VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, kurulduğu 1966 yılından bu yana Türk sporunda büyük başarılara imza atan Kocaelispor’un sağlık sponsoru oldu. Söz konusu sözleşme; Kocaelispor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Yavuz, MLP Care Pazarlama Grup Koordinatörü Meri İstiroti, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı arasında imzalandı. Bir yıllık sözleşme kapsamında; hastane Kocaelispor’un iç saha maçlarında ambulans ve sağlıkçı desteği verecek. Ayrıca Kocaelispor’un teknik heyeti, futbolcuları, çalışanları ve alt yapıdaki sporcularına sağlık hizmeti sunacak. İlimizdeki hastanede verilen sağlık hizmeti yeterli gelmediği takdirde grup hekimlerinden yararlanma olanağı sağlanacak. Ayrıca sosyal sorumluluk projeleri planlanacak. Bu kapsamda ilk olarak çocuklar için ‘Omurga Sağlığı Taraması’ yapılacak. Bu proje için Kocaelispor yönetim kurulu tarih ve alan belirleyecek.

‘SPORCU SAĞLIĞINDA ÇITAYI YÜKSELTECEK’

Sözleşme imzalanmadan önce kısa bir konuşma yaparak; sadece bugünün değil, geleceğin sağlıklı nesillerini yetiştirmek amacıyla ilk günden bu yana spora destek verdiklerini söyleyen MLP Care Pazarlama Grup Koordinatörü Meri İstiroti, “Bu bir ekip işidir. İki markanın bir araya gelmesi değil sadece. Medikal Park Hastaneler Grubu olarak 15 ildeki 27 hastanemizle, 22 yıldır İstanbul’dan Batman’a, Antalya’dan Ordu’ya ‘Herkes için sağlık’ sloganı ile çalışıyoruz. Türk sporunun gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kulüplerimize verdiğimiz desteğin sporcu sağlığında çıtayı yükselteceği gibi, sportif başarıların artmasında da etkili olacağı düşüncesindeyiz” dedi.

‘KOCAELİSPOR’A SPONSOR OLMAK GURUR VERİCİ’

İstiroti konuşmasının devamında, “Medical Park Hastaneler Grubu olarak bugün Türkiye’nin 11 ilinde 4 süper lig futbol kulübü, 3 süper lig basketbol kulübü dahil olmak üzere, 20 spor kulübüne sponsorluk desteğimiz sürüyor. Şimdi ise Kocaeli halkının hizmetine Ağustos’ta giren VM Medical Park Kocaeli Hastanemiz ile geçmişten günümüze binlerce başarılı sporcu yetiştiren, ülke sporuna büyük katkıları olan Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden Kocaelispor’un sağlık sponsoru olmanın gururunu yaşıyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocukları taramaya alan ‘Omurga Sağlığı Taraması’nı yapmak üzere bunu projelendirmeyi de planlıyoruz” şeklinde konuştu.

‘EMEĞİMİZİN TAÇLANDIĞI BİR GÜN’

MLP Care Pazarlama Grup Koordinatörü Meri İstiroti’nin ardından konuşma yapan Kocaelispor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Yavuz Kocaelispor’da ciddi güven kaybı ve zafiyet olduğunu dile getirirken “Kocaelispor, kentimizin en büyük sivil toplum kuruluşu ve en büyük markasıdır. Bugün emeğimizin taçlandığı günlerden bir tanesi. VM Medical Park Kocaeli ile yaptığımız anlaşmayla bölgenin en büyük özel hastanesinden sağlık hizmeti alacak olmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin sağlık sektöründeki en büyük markası ile işbirliği yapmak, sporcularımızın geleceğe daha sağlıklı bakmasında ve sporcu nesiller yetişmesinde çok büyük katkı sağlayacaktır. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’yle yaptığımız işbirliği sadece spor için değil Kocaeli şehri için de büyük önem taşımaktadır. Önemli olan 90 dakikada alacağı üç puan değil, Kocaelispor’un bu şehirde söz sahibi olmasını sağlayacak noktaya gelmesi. Ortak projemiz olan sosyal sorumluluk projemiz de olacak” ifadelerin kullandı.

‘VM’DE OTELCİLİK HİZMETİ DE SAĞLIYORUZ’

Son olarak söz alan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı ise, “Bugün sizlerle farklı bir mutluluğu ve heyecanı paylaşmak için buradayız. Spora verilen her destek toplumun gelişmesi için atılan önemli bir adımdır. Sağlıkta dünya standartlarında hizmet sunan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, sadece sağlığa değil, spora verdiği destekle de bölgenin referans hastanesi olmayı hedefliyor. Bu nedenle Türkiye’de sporun geniş kitlelere ulaşmasında büyük emeği olan Kocaelispor’un her zaman yanındayız. Bu işbirliği ile Kocaelispor sporcu, teknik heyet ve çalışanlarının sağlık hizmetleri de VM Medical Park Kocaeli Hastanesi tarafından karşılanacaktır. VM kısmında da sağlıkta ödün vermeden otelcilik hizmetlerini de sağlıyoruz. Anlaşmamız inşallah Kocaeli’ye hayırlı olur. Kocaelispor’un sağlığı VM Medical Park’a emanet” diyerek sözlerini tamamladı.

HASTAHANEDE SON TEKNOLOJİ KULLANILIYOR

İmza töreni sonrasında Kocaelispor kulübü başkanı Bahri Yavuz, yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilere hastane gezdirildi. Hastanenin gezisi sırasında odalar, acil servis, ve diğer servisler ile ilgili bilgiler aktarıldı. Günümüz teknolojisinin oluşturduğu tıbbı cihazların tanıtımı yapıldı. Gezi sırasında Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı, “Amacımız TIP Fakültesi oluşturmak, tüm altyapı bu şekilde dizayn edildi derken kağıt kullanmadan dijital ortamda hizmet vermeyi planlıyoruz bu konuda da yüzde 90 başarı elde ettik” dedi. n Pınar GÜL

07 Eki 2015 - 17:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.