Kocaelispor'a taraftar yasağı geldi

Şampiyonluk yolunda hafta sonu Tekirdağspor ile önemli bir maça çıkacak olan Kocaelispor'a bu maç öncesi taraftar yasağı geldi

Kocaelispor camiası Tekirdağ Valiliği Spor İl Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlar şok oldu. Kocaelispor taraftarları, 5 Nisan saat 15:00'de Tekirdağ'da oynanacak olan Tekirdağspor karşılaşmasını izleyemeyecek. Tekirdağ Spor İl Güvenlik Kurulu’nun yapmış olduğu toplantıdan çıkan karar doğrultusunda Kocaelispor taraftarları maça alınmayacak. Toplantının ardından Kocaelispor yönetimine karar iletildi. Kocaelispor'un yaptığı antrenmanı takip eden başkan Bahri Yavuz kararı basın mensupları ile paylaştı. Önemli karşılaşma öncesinde alınan bu karar sonrasında yönetimin nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

GÖRÜŞMELERE BAŞLADIK

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, "Biz bu konuyla ilgili gerekli görüşmelere başladık. Konuyu Ankara’ya kadar götüreceğiz. Kocaeli taraftarının Tekirdağ’a gitmesi için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Eğer aksi bir karar çıkarsa biz bu maçta galibiyet alıp şampiyonluğumuzu taraftarımıza ve camiamıza hediye edeceğiz" dedi.

30 Mar 2015 - 17:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.