KOÇDER kermes hazırlığında

Ülkemizde çeşitli illerden 55 STK ve 4 otizm federasyonu ve 3 otizm vakfının katılımları ile Türkiye Otizm Meclisi kurulan mecliste KOÇDER ailesi de yer aldı

Gülşah YÜCEL - ÇAĞDAŞ KOCAELİ / Geçtiğimiz günlerde Konya Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı’nın(SOBE) ev sahipliğinde 3. Olağan Genel Kurulu’nun gerçekleştirildiği toplantıya ise Kocaeli’den İlkin Kılıçaslan ve Münevver Yinanç katılım gösterdi. KOÇDER, otizmli meleklerin iş atölyesine malzeme almak amacıyla 23-24-25 Kasım 2017 tarihinde İzmit Sanat Sokağı’nda kurulacak olan stantta ‘El Verin Hayat Bulsunlar, El Verin Hayata Tutunsunlar’ sloganı ile kermes yapacağını duyurdu.

20 Kas 2017 - 16:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.