Konfeksiyonculardan fuar teşekkürü

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Tuhafiyeciler Konfeksiyon İmal ve Satıcılar Esnaf Odası Başkanı İsmail Çevikel ve yönetimini makamında ağırladı

2018 yılının en büyük organizasyonu MEGAFEST Alışveriş ve Eğlence Festivali’nin 16-17 ve 18 Şubat tarihlerinde İnterteks Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilmesine destek veren Karaosmanoğlu’na teşekkür eden Çevikel, “Başkanımızın desteğiyle inşallah 14 Haziran tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı’mızın bir hafta öncesinden yine aynı ve daha iyisi olacak şekilde alışveriş festivali gerçekleştireceğiz” sözlerini kullandı.

Kocaelili esnaflarının katılımları gerçekleştirilen giyimden ayakkabıya, çantadan takı ve aksesuarlara kadar hanımların isteyeceği tüm ürünlerin sezon sonu indirimlerinin yüzde yetmişe varan seviyelerde olduğu festivalin büyük ilgi gördüğünü ifade eden Tuhafiyeciler, Konfeksiyon İmal ve Satıcılar Esnaf Odası Başkanı İsmail Çevikel, “Esnaf kardeşlerimiz yapılan bu organizasyondan çok memnun kaldılar. İbrahim Başkanımızın ve ekibinin destekleriyle inşallah Ramazan Bayramı’mızın öncesinde inşallah bir festival daha yapacağız” ifadelerini kullandı.

“Tüm Kocaeli’ye hayırlı ve bereketli bir fuar süreci yaşattığınız için esnafımıza sizler adınıza teşekkür ediyorum” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaeli’de artık sıklıkla fuarlar düzenliyoruz. İnanın artık sayamıyoruz. Bu da Kocaeli’nin bir fuarlar kenti haline geldiğini ispat ediyor” dedi.

23 Mar 2018 - 16:24 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.