Körfez Atatürk Anadolu Lisesi Yıldız Teknik Üniversitesi’nde

Körfez Atatürk Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi tarafından, öğrencilerin üniversite ve meslek seçimlerine gerekli katkıda bulunmak amacıyla organize edilen Yıldız Teknik Üniversitesi gezisi gerçekleştirildi

Yıldız Teknik Üniversitesi’ni ziyaret etme imkanı bulan Körfez Atatürk Aladolu Lisesi öğrencileri,  üniversitenin görevlilerinden bizzat merak etikleri soruların cevabını alma imkânı buldular. Üniversite kampüsünde yapılan gezilerde rehberler eşliğinde tanıtım faaliyeti yapıldı. Rehber öğretmen Diyaeddin Ay ve Müzik Öğretmeni Hülya Eker, Aile Birliği Başkanı Mustafa Duman eşliğinde yapılan gezide önümüzdeki yıl YGS ve LYS’den sonra üniversite tercihi yapacak öğrenciler, gidecekleri üniversite ortamını yakından gördüler.

ÖĞRETİM GÖREVLİLERİNDEN BİLGİ ALDILAR

Körfez Atatürk Anadolu Lisesi 11 – 12. Sınıf öğrencileri böylelikle İstanbul’u ve Yıldız Teknik Üniversitesi’ni gezme fırsatı buldu. Üniversitenin sağladığı olanaklar ve bölümlerin özellikleri ve çeşitli avantajlar hakkında, bölümlerden sorumlu öğretim görevlileri açıklamalarda bulundu. Öğrenciler; gezinin sınava hazırlık motivasyonu, meslek ve üniversite seçimi açısından faydalı olduğunu belirtti.

20 Ara 2014 - 10:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.