Korkunç cinayetin zanlısı tutuklandı

Geçtiğimiz günlerde Gölcük’te başı taşla ezilerek öldürülen Filiz Tosunoğlu cinayetinde adliyeye sevk edilen zanlı Ferdi M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz gün Gölcük’te korkunç bir cinayet işlenmiş, Filiz Tosunoğlu isimli kadın kafası taşla ezilerek öldürülmüş, bir çuvalın içinde ormanlık alana bırakılmıştı. Olayın ardından Tosunoğlu’nun sevgilisi Ferdi M. gözaltına alınmıştı. Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri Gölcük’te elektrikçilik yaptığı öğrenilmen U.U. isimli bir kişiyi daha gözaltına almıştı.

SUÇLAMALARI REDDETMİŞTİ

Filiz Tosunoğlu’nu öldürdüğü iddia edilen Ferdi M. poliste verdiği ifadede suçlamaları reddetmişti. Olaya ilgili gözaltına alınan ikinci şahıs olan U.U.’nun Gölcük’te elektrikçi olduğu öğrenildi. U.U.’nun verdiği ifadede, Ferdi M.’nin kendisini bir elektrik arızası sebebiyle Gölcük’te bir eve çağırdığı ve evde çürük et kokusu duymasının ardından arka odada bir çift kanlı kadın ayağı gördüğünü söylediği öne sürüldü. Kadın cesedini gören elektrikçi iddialara göre Ferdi M. tarafından ölümle tehdit edildi ve bu sebepten ötürü cinayetten kimseye bahsetmediğin belirtti. Poliste işlemleri biten iki şahıs yoğun güvenlik önlemleri altında Gölcük Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlılardan Ferdi M. tutuklanarak cezaevine konuldu. Gözaltına alınan U.U ise serbest bırakıldı.

26 Tem 2014 - 10:36 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.