KOTO, Fizomer ile protokol imzaladı

Kocaeli Ticaret Odası, Özel Fizomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon A Tipi Tıp Merkezi ile sağlık protokolü imzaladı.

Buna göre; oda üyeleri, 1. dereceden yakınları, çalışanları ve oda personeli, hastanenin imkanlarından indirimli olarak yararlanabilecekKocaeli Ticaret Odası, sağlık anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Özel Fizomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon A Tipi Tıp Merkezi ile protokol imzaladı. Kocaeli Ticaret Odası’nda yapılan protokol töreninde anlaşmayı, KOTO’yu temsilen Genel Sekreter Oktay Baltalı, Fizomer’i temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demireli imzaladı. Genel Sekreter Baltalı oda üyeleri, 1. dereceden yakınları, çalışanları ve oda personelinin, kurumun imkanlarından indirimli olarak faydalanmasını sağlayan protokolün hayırlı olmasını dilerken, Demireli de merkezin hizmetleri hakkında bilgi verdi.

İLK A TİPİ TIP MERKEZİ

Özel Fizomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi’nin 2006 yılında İzmit’te kurulduğunu ve il genelinde ilk A tipi tıp merkezi olarak hizmet vermeye başladığını söyleyen Demireli şöyle konuştu; “Kocaeli’nde özel dal merkezlerinin öncüsü konumundayız. Kuruluş tarihimizden beri hastalarımıza uyguladığımız teşhis ve tedavi süreçlerinde göstermiş olduğumuz üstün başarı yüzdemizle Kocaeli ilinin önde gelen bir sağlık kuruluşu olarak, başarılarımıza başarı katarak, kendi branşlarında tecrübeli ve uzman hekim kadromuz ile hizmetlerimize devam etmekteyiz. Hedefimiz kendi alanımızda en yenilikçi tedavi yöntemlerini şehrimize getirip Kocaeli halkının bu alandaki sorunlarını başka şehirlerde çözmenin önüne geçmek istiyoruz.Yeni adresimiz ile hasta odaklı ve kaliteli hizmet veren, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, çevreye duyarlı, nitelikli sağlık çalışanları ve uzman kadrosuyla yeniliklere açık ve sürekli kendini geliştirmeye devam eden öncü bir kuruluş olmaya devam edecektir.” Detaylı bilgi için; 0262 325 18 25 - 0262 325 18 55

27 Şub 2015 - 13:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.