KOTO’nun 15. Komitesi’nden ziyaret

KOTO’da 5 Ekim’de yapılacak Meslek komiteleri seçimi için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda 15. Meslek Komitesi gazetemizi ziyaret etti

15. KOMİTE’DEN ZİYARET

Kocaeli Ticaret Odası’nda 5 Ekim Perşembe günü yapılacak olan Meslek Komiteleri seçimiyle ilgili çalışmalar sürürken Bilişim, Eğitim, kurumları, Kırtasiye ve basın yayın kurumlarını içinde barındıran 15. Meslek komitesi üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

ÇETİN VE BALCI AĞIRLADI

Mehmet Akif Şen, Handan Kümeli, Yıldırım Yılmaz, Fatih Ekinci ve Emrullah Yolasığmaz’ı genel yayın yönetmenimiz Sadun Çetin ve yazı işleri müdürümüz Orhan Balcı ağırladı.

Komite adına açıklama yapan KOTO Meclis Üyesi Mehmet Akif Şen, “5 Ekim’de 350 üyesi bulunan meslek grubundan 7 kişilik komite seçilecek ve bu komite içinden 3 kişi mecliste yer alacak. Biz mevcut Başkan Necmi Bulut ve ekibini destekleyerek yola çıktık. Kentin yapısını oluşturan KOTO’da kanun ve yönetmeliklerin verdiği olanaklar doğrultusunda hizmet etmek” dedi.

21 Eyl 2017 - 15:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.