KOÜ'ye giriş yasağı

Kocaeli Üniversitesi’nde 4’ü profesör 48 kişinin gözaltına alınmasının ardından okula ikinci bir emre kadar giriş yasağı getirildi. Kocaeli Üniversite...

Kocaeli Üniversitesi’nde 4’ü profesör 48 kişinin gözaltına alınmasının ardından okula ikinci bir emre kadar giriş yasağı getirildi.

Kocaeli Üniversitesi’nde sendika üyeleri ve basın mensuplarının da içeri girmesi güvenlik görevlileri tarafından engelleniyor. Ayrıca ikinci bir emre kadar öğrencilerin de okula girişlerinin yasaklandığı öğrenildi

23 Ağu 2016 - 11:09 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.