KTO’dan gıda fuarına gezi

Körfez Ticaret Odası (KTO),İstanbul Fuar Merkezi CNR EXPO’da düzenlenecek olan WorldFood İstanbul 22.Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na gezi düzenliyor

Körfez Ticaret OdasıTürk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan  ve 1000’den fazla markanın katılım sağladığı Worldfood İstanbul Gıda Fuarı’na 05 Eylül Cuma günü gezi düzenleyecek. 22. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Worldfood 2014, Çikolata, Şekerleme, Bisküvi, Zeytin ve Zeytinyağı Ürünleri, Bal, Pekmez, Reçel, Çay, Kahve Ürünleri, Yumurta, Süt ürünleri, Bakliyat, Baharat, Yöresel ürünler, Meyvesuyu ve Meyvesuyu Konsantre Ürünleri, Paketlenmiş ve Hazır gıdalar başta olmak üzere pek çok ürünün yer alacağı katılımcı profiline ev sahipliği yapacak.

KONTENJAN SINIRI VAR

Fuar ziyaretine katılmak isteyen firmalar için kontenjan sınırı bulunuyor. KTO tarafından katılımların başvuru önceliğine göre belirleneceği aktarıldı. Programa katılmak isteyen firmalar 528 48 00 (Dahili: 1123) nolu telefondan ulaşarak detaylı bilgi alabilir ve kayıtlarını yaptırabilirler.

01 Eyl 2014 - 13:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.