KTO üyeleri iftarda buluştu

Körfez Ticaret Odası (KTO) başkan ve üyeleri Temmuz ayı meclis toplantısını gerçekleştirdikten sonra birlikte iftar yemeği yediler

Körfez Ticaret Odası (KTO) Temmuz ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın Başkanlığında meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve meslek komiteleri üyelerinin katılımı ile Meclis salonunda yapıldı. KTO Meclis Başkanı Ayhan,  Meclis açılış konuşmasında Gazze de yaşanan olaylara değinerek, rahmet ve bereket ayı Ramazan'da Gazze'de çocuk ve sivil ayrımı yapılmadan, yaşanan ölümlerin acısını derinden hissettiklerine değinerek yaşanan acı olayların bir an önce sona ermesini beklediklerini ifade etti.

 

‘CAN SUYU KREDİSİ DEVAM ETSİN’

Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında meclis üyelerine bilgi veren KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, KOBİ’lere yönelik sağlanan kredi imkânlarının sürdürülmesi gerektiğine değinerek, “KOBİ’lerimiz ülke ekonomisinin lokomotifi. İstihdamımızın % 76’sını, ihracatımızın ise % 63’ün KOBİ’ ler tarafından gerçekleşiyor.  KOBİ’ler hükümetin sunduğu destek ve teşviklerden yararlanmaya devam etmeli. 2008 yılında başlatılan sıfır faizli can suyu kredisi uygulamasının devam etmesini bekliyoruz” dedi ve ardından 10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylara başarılar dileyerek ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

ORYANTASYON EĞİTİM PROGRAMI VE İFTAR

KTO Meclis toplantısında ayrıca oryantasyon eğitim programı da gerçekleştirildi. Oryantasyon eğitim programında KTO Genel Sekreteri Kenan Mintaş, oryantasyon eğitiminin TOBB akreditasyon çalışması kapsamında Oda görev, faaliyet ve hizmetleri hakkında meslek komiteleri, meclis ve yönetim kurulu üyelerini bilgilendirmek amacıyla düzenlendiğine değinerek meslek komiteler, yönetim, meclis ve disiplin kurulunun çalışma esasları hakkında toplantıya katılanlara sunum yaptı. Temmuz ayı meclis toplantısının devamında ise oda terasında düzenlenen iftar davetine geçildi. Yemekte dualarla oruçlar açıldı, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar yemeği yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

25 Tem 2014 - 12:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.