Küçük Yasin, maganda kurbanı!

Ailesiyle birlikte dedesinin Ağva’daki evine pikniğe giden Gebzeli 11 yaşındaki Mehmet Yasin Tural, nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun beynine...

Ailesiyle birlikte dedesinin Ağva’daki evine pikniğe giden Gebzeli 11 yaşındaki Mehmet Yasin Tural, nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun beynine isabet etmesi sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Gebze Güzeller Mahallesi’ndeki evlerinden geçtiğimiz hafta Pazar günü piknik yapmak için anne ve babasıyla birlikte dedesinin Ağva’daki evine giden Mehmet Yasin Tural, bir süre sonra aniden yere yığıldı. Apar topar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Yasin Tural, burada hemen tedavi altına alınırken, yapılan muayenede küçük çocuğun kafasına bir kurşun girdiği saptandı. Mehmet Yasin Tural’ın gözünden giren ve beynine saplanan kurşun çıkarılamazken, 5 gün boyunca tedavi altında tutulan talihsiz çocuk önceki gün, akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Aile, kör bir kurşunla hayatını kaybeden çocuklarının tüm organlarını bağışladığını belirtirken, yapılan otopsinin ardından Mehmet Yasin Tural’ın cenazesi, dün Gebze’de toprağa verildi.

29 Nis 2016 - 15:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.